miercuri, 16 ianuarie 2008

Road to nowhere

....
Regrete! Un singur pas gresit, o dezamagire, si totul se darama in jur. Viata roza ia tente de gri in nuante din ce in ce mai intunecate. Esti terminata. Viata nu mai are sens pentru tine. Nu mai vrei sa vezi pe nimeni, nu mai vrei sa faci nimic. Dintr-o data esti dezgustata de muzica ritmata, pe care intr-o vreme o ascultai, si pui pe repeate pe Chilian cu a lui piesa "Chiar daca...", chiar daca pana atunci nu auzisei de el, dar ti l-a recomandat cea mai buna prietena a ta ca fiind perfect pentru fete indragostite si parasite. Iti chinui sufletul si gandul cu ale lui acorduri de chitara si iti repeti neincetat "ce bine era daca nu l-as fi cunoscut...si de ce mi se intampla doar mie toate astea?". Te indrepti spre nimeni, spre nimic. Ai impresia ca oricat de mult ai merge, acest drum alb nu are sfarsit. Nu are nici banci pe care sa-ti odihnesti sufletul. Nici frunze verzi, cu simbol de speranta, nu cad in calea ta.


Trezeste-te! E doar un episod din serialul vietii. Un serial cu multe sezoane, crede-ma. E la fel de tragic ca si atunci cand pierzi un interviu pentru un job important pentru cariera ta. E la fel de comic ca si atunci cand pierzi trenul, care vine la ora fixa de ani de zile si tu stii asta. Viata nu e roz. Nu e nici gri. Viata e un infinit de culori, pe care ti le alegi cum vrei tu, in momentul in care te-ai decis sa-ti pictezi destinul.

2 comentarii:

Anonim 17 ianuarie 2008 la 22:56  

rectific...aici :D peisaj d iarna:X mirificcccc mirobolant pulcherrimus et mirabilissimus:X ...

Anonim 11 ianuarie 2009 la 01:56  

sa stii ca nu trebuie sa disperi. serialu' asta al vietii are multe episeoade tragice.cred ca ceea ce traim noi acum si ni se pare o drama...o sa se repete...sper ca nu mult mai tragic...

  © Blogger template Brooklyn by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP