luni, 10 martie 2008

Ziua Femeilor, Luna Femeilor...LUMEA Femeilor!

...
Din 1 pana in 31 martie femeia trebuie alintata. Nu e o traditie, e o regula. Nu se mai tine cont ca-i 1 sau ii 8. Demult, era doar ziua Mamei. Demult, dar putin mai devreme, au facut-o ziua Femeii, ca noh... Acum, mama sau femeie, copila sau adolescenta, toate asteapta o atentie de 8 Martie, Ziua Femeii. Au vrut o zi, le-am dat o zi... dar ce-au avut cu 1 Martie? De ce cu ocazia venirii Primaverii sarbatorim Femeia? Un ghiocel, un martisor, o atentie, un cadou. Pe multi dintre noi ne-a derutat faza asta, dar ele au gasit solutia: 1-8 Martie - Saptamana Femeilor!Nu am oferit nici o floare de 8 Martie. Nu am oferit nici macar de compliment. Si nu pentru ca as fi misogin, ci pentru ca nu inteleg de ce avem nevoie de sarbatori false pentru a face un gest tandru. N-am oferit nici o floare de 8 Martie, dar voi oferi un buchet in 13 Martie. Nu, nu e nici ziua Femeii si nici a primaverii. Nu, nu esti obligat sa oferi flori si nici sa spui "La Multi Ani" cuiva. E doar o zi obisnuita de martie in care complimentele chiar pot avea o valoare.

Suntem falsi. Suntem prea falsi sa ne dam seama. Renuntam la inventivitate si actionam in automatisme. Reactionam cu bucurie la fiecare sarbatoare importata pentru ca avem nevoie de ea. Ne trebuie motiv sa fim romantici, sa fim atenti. Ne trebuie zile dedicate ca sa ne simtim importanti.

7 comentarii:

Anonim 11 martie 2008 la 22:35  

deci la vara am sa mi aduc cu mine emilia popescu....:X

Anonim 14 martie 2008 la 11:21  

Valeeeu ce de tristete pe pagina ta. Intoarce foia, omule.

Anonim 14 martie 2008 la 11:36  

Eeeh, nu cred ca textul asta reflecta tristete. O fi blogul meu negru, dar ii negru tocmai pt a se vedea mai bine culorile din el :P. Textul asta ii mai mult o revolta impotriva sarbatorilor gen Valentine's Day (desi ma cheama Vali). Motivele le stiti :P

Hai bafta!

PS: Siana, zi-mi si mie cine-i Emilia Popescu aia :-/

Anonim 18 martie 2008 la 17:38  
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Octavian-Andrei Brezean 1 aprilie 2008 la 01:23  

interesant punct de vedere, subscriu.
se pare ca tuturor ne trebuie o motivatie.

Anonim 25 aprilie 2008 la 03:12  

Mai, Fake plastic trees a lui Radiohead NU e de pe albumul Fake plastic trees, ce naiba!

Ia fa o verificare imediata intr-u indreptarea gresalelor!

Drept pedeapsa vei pune pe site timp de o saptamana piesa In Rainbows de pe albumul Reckoner.

Daca nu reusesti, iti vei cere scuze in public ( la radio tv etc cum doresti) ca ai fost "credul" si ai cautat pe google piesa In Rainbows de pe albumul Reckoner.

Am zis!

Anonim 17 mai 2008 la 00:40  

Perfectly done!

Respect to Radiohead!

Respect to you!


...and put a gun in your trousers, for protection!

  © Blogger template Brooklyn by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP