joi, 27 noiembrie 2008

Alcoolul

...

~
Rac
Planeta dominantă: Luna, astrul toanelor şi născocirilor.
Animalul sacru: lipitoarea.
Personalitate: Racul este un profitor nesătul, al cărui unic scop în viaţă e să care în bârlog tot ce-i pică în mână. Este mai zgârcit şi mai apucător decât tot neamul hărciogilor la un loc. Se spune că ar fi diplomat, dar în realitate manipulează pe toată lumea ca să-şi rezolve interesele. Zâmbeşte graţios, înşiră verzi şi uscate şi joacă tot timpul teatru, fiind foarte popular printre cei gură-cască şi slabi de minte. Are mania de a coopta tot soiul de rataţi pe care îi psihanalizează sau îi îndoctrinează cu predici filozofice ori cuvântări patriotice. Îşi iubeşte casa, dar nu este lipit de ea. Ros de morbul vagabondajului, dispare periodic pentru diverse intervale de timp. Din nefericire, se întoarce mereu înapoi ... În dragoste este adeptul romantismului siropos şi leşinat. Asta, la început, căci mai devreme sau mai târziu va scoate la bătaie un nimicitor arsenal de tocare măruntă a nervilor: toane, nazuri, îmbufnări, bombăneli, bănuieli, accese masochiste şi şantaje sentimentale.
Meseria potrivită: politician sau afacerist interlop (la alegere), poet, cămătar, pitic de grădină.
Pizza magică: Quattro formaggi.
Medicamentul norocos: alcoolul.
[Sursa: Jurnalul National editia online, "Horoscop rautacios"]
~

Poate va intrebati ce legatura exista intre fotografie, text si titlu . . .
Ei bine . . .
Fotografia este [cu si] despre o fata . . .
Textul este [cu si] despre mine . . .
Iar titlul . . . !



. . . Oh! Carina!

3 comentarii:

Anonim 27 noiembrie 2008 la 10:21  

Titlul este cu si despre noi totzi

Anonim 22 decembrie 2008 la 09:11  

.. titlul vorbeste despre o confuza noiembrie cu un yang acut pentru ea.vinul alb,un sarut,un revers al acelei perioade scrutat adanc in cateva secunde in ea.pentru prima data vinul a fost un liant si sarutul..cel potrivit
azi simte nevoia sa bea..simte ca nimic nu mai atinge.. doar zboara deviat pe langa ea..macar sa ii para la fel chiar daca stie ca nu se mai poate intampla de 2 ori ce e sortit sa se intample o singura data.si vinul..vinul, el..nici nu mai stie.
unde ii e patul moale? de ce nu e acolo acum?..demult nu mai are menirea sa ii aduca odihna.demult nu mai intelege unde dispar toate..unde e gaura neagra din galaxia ei?si tu..carina.. numai daca ai fi acea carina..despre care se vorbeste. niciodata ea.
ioana

Dungha 27 decembrie 2008 la 23:51  

superba realizare dar si poveste sustinuta... numai bine!

  © Blogger template Brooklyn by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP