marți, 10 aprilie 2007

Teo

...
O fata frumoasa. Enervant de frumoasa as indrazni sa zic. O fata care pare mai degraba copil decat femeie. Cu o voce subtire de soricel reuseste de putine ori sa-si impuna punctul de vedere, insa se transforma radical cand cineva incearca s-o domine. E o fata pe care o citesti greu. Timida si blanda la suprafata sunt sigur ca interiorul ei ascunde multe. O fata care nu indrageste camera foto, dar o fata de care camera foto se indragosteste instantaneu.

Am incercat s-o abordez dintr-un alt unghi. Sa-i inteleg gandurile si sa-i descopar simturile. Insa nici zoom-ul si nici expunerile lungi nu au reusit sa surprinda profunzimea. Am renuntat la idee si m-am resemnat repede.

M-am multumit la inceput cu surprinderi instantanee ale chipului ei. Nu aveam de ales, pentru ca era vizibil intimidata de persoanele din jur. Sesiunea foto din prima zi a durat tot atat cat cafeaua de dinainte.

A doua zi lucrurile au stat cu totul altfel. Intr-un cadru pustiu, am observat ca, Teo este mult mai destinsa, improvizand si colaborand mult in surprinderea cadrelor, rezultatele fiind cu atat mai bune. In cateva imagini am imbinat inocenta, timiditatea, modestia si frumosul: Teo!

P.S.: Daca am schimbat ceva cu aceste portrete?! In urma cu trei zile ma rugam de Teo sa pozeze. Acum ma roaga ea...









1 comentarii:

Anonim 12 aprilie 2007 la 12:08  

Frumoasa serie, frumos model. Felicitari!

  © Blogger template Brooklyn by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP