duminică, 1 aprilie 2007

Viata...ca o pacaleala

...

1 Aprilie! Ziua pacalelii. Ziua in care fiecare dintre noi cautam sa facem o farsa unui prieten, unei rude sau unei persoane oarecare. Sau sa zicem o minciuna. Si totusi...cui ii ducem flori? Cui ii luam cadou si cel mai important cine face cinste? De ce nu exista si o zi a "adevarului", in care sa nu avem voie sa mintim, sau in care sa spunem un adevar pe care l-am tinut in noi pentru multa vreme unui prieten, unei rude, sau unei persoane oarecare. Sau poate ca ea exista si o sarbatorim in fiecare an pe 31 aprilie. Problema ar fi ca nici in acest caz nu s-ar gasi cineva care sa faca cinste. Propun sa se renunte la astfel de "sarbatoriti" si la zilele lor. Sa sarbatorim doar pe cei care sunt in stare sa se bucure de un cadou primit, sau sa-ti raspunda macar cu un zambet la floarea oferita.


Eu va pacalesc azi cu niste chipuri inocente, lipsite de griji si de probleme, vesele si pline de viata in orice zi a anului, fie ea si ziua pacalelii, ziua adevarului, ziua femeii, ziua ploii sau ziua toboganului.


1 comentarii:

Anonim 2 aprilie 2007 la 11:30  

sa fie oare ziua adevarului 2 aprilie?:)...superbe fotografiile, frumosi copii, frumoasa zi...2 aprilie(am declarat-o eu ziua adevarului)

  © Blogger template Brooklyn by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP