vineri, 13 iulie 2007

Dependenta

.....
Sunt atatea lucruri care provoaca dependenta. Sunt atatea lucruri fara de care ne va fi infinit mai greu daca ele ar disparea dintr-odata. Majoritatea suntem dependenti de calculatoare. Si eu sunt. Si tu esti, altfel nu mi-ai citi acum blog-ul. Poate ca ne ajuta mult. Poate ca aici ne gasim un refugiu, cand suntem tristi si singuri, sau bucurosi, inconjurati de prieteni. Calculatorul nu tine cont de starea de spirit. Mai stiu, si stii si tu, ca o zi fara Internet creaza haos....intr-o firma, intr-un camin sau intr-un cartier.


Dar cati dintre voi sunteti dependenti de natura? Cati dintre voi faceti crize cand un brad se deconecteaza de la pamant? Cati dintre voi va suparati cand un virus trece de firewall-ul cabanei si o arde pana la temelii? Cati dintre voi faceti reclamatii ca rata de transfer a razelor de soare e prea mica? Sau ca o noua versiune de nori, care ocupa prea mult spatiu in memoria cerului, a fost lansata? Sau cand mufa BNC a unei frunze nu se potriveste cu mufa USB a arborelui, si cade? Cati dintre voi sunteti nerabdatori sa ajungeti in fata unui calculator cand sunteti la o iesire la padure si cati dintre voi sunteti nerabdatori sa abandonati locul din fata calculatorului pentru o iesire la padure?

Va invit sa coborati de pe culmile inalte ale netului si sa va conectati, fie si prin proxy, la un munte. Ne vedem pe crestele serverului!


Doi dependenti de internet:

- Uite mah ce ninge afara....!!!
- Da link sa vad !



Si doar azi, ca-i vineri 13, La Multi Ani mie!

3 comentarii:

Anonim 17 iulie 2007 la 00:59  

Semnat Fanul #1

incep invers!!! La multi ani tie gugle mic fifi, lupule vineri 13 3 ceasuri rele , o zi inaintea zilei frantei!!!

am inceput invers deoarece imi place mai mult finalul povestii. suna cam tragic tot ce scrii tu acolo, e adevarat totusi, si cred ca fiecare din noi ar trebui sa gaseasca un echilibru in tot si toate, cred ca asta e cel mai important!! :D

pozele...stii tu...ca de la specialist la amator ;))

vali.turean 18 iulie 2007 la 10:34  

Vineri 13.

Sunt un ghinion sau un ghinionist?

:)

Am vrut sa fiu in 14. Sa fiu franţuz! M-am grabit, ca un idiot ce sunt, si uite ce-a iesit.

Anonim 17 noiembrie 2007 la 19:13  

foarte frumos ce-ai scris....e adevarat, cati dintre noi suntem dependenti de natura, cati dintre noi preferam sa facem o iesire undeva decat sa stam pe net....well, uite ca pot sa spun ca eu sunt unul dinte cei care prefera mai mult natura decat statul pe net ;)
si apropo de poze....superbe

  © Blogger template Brooklyn by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP