sâmbătă, 2 iunie 2007

Your love means everything...

(in traducere "Romantismul la romani...intr-o dupa-amiaza plicticoasa de duminica, dupa pranz si paharelul din fiecare zi)

"Sa nu-ti faci impresii gresite...
Sunt alaturi de tine si nu te neglijez. Nici indiferenta nu-mi esti.
Stiu ca dorm, dar dorm ca sa te visez.
Stiu ca nu stau langa tine. Stau in spatele tau ca sa-ti protejez gandul. Sa-ti pazesc privirea. Sa-ti aud murmurul apei si sa-ti simt mangaierea soaptei.
Tu esti viata mea si mereu vreau sa fiu cu tine, sa simtim impreuna, sa ascultam melodia batailor inimii mele, sa ne......."

....ce cã.....cat? Femeie, ma lasi cu astea? Citeste in gand ca sunt obosit. Pot sa ma odihnesc si eu putin, ca doar nu am iesit cu tine ca sa-ti aud aberatiile si poeziile cu amor lacrimogen? Am iesit doar ca sa nu-ti mai aud gura...
(...20 de ani cu ea...nu mai suport!)


Cat timp iubim?

5 comentarii:

Anonim 3 iunie 2007 la 23:37  

baaaaa!!! asta e un text beton ma!!! e un fel de coincidenta opositorium intre a iubi si a iubi. Esti ... intr-un fel ... un fel de "guru al romantismului la romani" mai gugle...adica anticipezi prea bine si precoce ceea ce se va intimpla in viata asta. Intrebare: tu in ce parte a textului te incadrezi??

Semnat, Fanul #1

Anonim 4 iunie 2007 la 14:20  

dear valy...bineinteles k pozele sunt superbe dar ar mai trebui sa lucrezi la partea d description sa pui ceva in latina:))..asta dak nu esti varza la capitolu asta :">(critica) apoi cred ca virgula chestia aia albastra behind the fumeia nu are c cauta:)) ..ai vrut critica..mai putin sau mai mult adecvata....iubim toata viata..da nu e obligatoriu aceleasi lucruri...ideea este ca toata viata ne indragostim...nu numai d persoane ...ci si de lucruri...orice...semnata...siana:D

vali.turean 4 iunie 2007 la 22:47  

Ave Siana!

Tempora mutantur et nos mutamur in illis Siana! Eo ipso, amor vincit omnia! Ut ameris, amabilis esto...

Gratias tibi ago Siana. Vale!

Anonim 5 iunie 2007 la 15:18  

Ave Valy!

Putabam te linguam Latinam scire. Sed quamvis laborem tuum taxo.

Osculor te

vali.turean 5 iunie 2007 la 16:43  

Osculor te...si eu! :P
Vale Siana!

  © Blogger template Brooklyn by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP