miercuri, 6 iunie 2007

ne.Inspiratia

...................................................................................

Mi se intampla sa n-o am. Mi se intampla sa o caut si totodata mi se intampla sa n-o gasesc. Astea toate in ceasurile grele. Mai am si momente bune, cand dau intamplator peste ea. Arogant cum sunt, o ignor...si merg mai departe. Apoi imi plang in pumni si caut un umar pentru alinare. Mi se intampla sa nu-l am. Mi se intampla sa-l caut si totodata mi se intampla sa nu-l gasesc. Atunci disper. Si ma gandesc la ce am facut, la ce am de facut.

Mi s-a intamplat sa n-o am. Iar cand am avut-o am ignorat-o. O data. De doua ori. De trei ori. Din acel moment m-a renegat. Acel moment l-am regretat.

Despre ce vorbeam?


Despre inspiratie in alegeri in momente din viata, inspiratie la rascruci de drumuri, inspiratie in idei, cand ma uit la patru imagini care par sa transmita ceva, dar nu imi dau seama ce. Despre inspiratie in general.


Si bineinteles despre momentele cand avem inspiratia sa fim neinspirati...


Si nu in ultimul rand despre clipele cand neinspiratia ne inspira neincredere.

6 comentarii:

Anonim 6 iunie 2007 la 13:31  

in urmatoarea fraza: "Mi s-a intamplat sa n-o am. Iar cand am avut-o am ignorat-o. Odata. De doua ori. De trei ori. Din acel moment m-a renegat. Acel moment l-am regretat." ai grija ca "o" din fata lui "data" il vom considera un numeral deoarece se afla intr-o succesiune...si deci in principiu ar trebui sa fie scris "o data"..da sau nu!?...
Si acum sa revenim... intr-un fel...citeodata fiecare dintre noi traieste un moment de ne.Inspiratie, totul e sa stii sa extragi ceea ce e important din toata treaba asta...as face o similitudine intre ce am zis mai sus si extragerea din urit a tot ceea ce este frumos...stii tu...stiu ca stii.

Pe de alta parte consider pozele in ton cu titlul...desi am o mica obiectiune...totusi e un hol de camin studentesc, totusi ar trebui sa fie miscare, viata...e studentie ma...o sa o regreti toata viata...ia sa faci si un pictorial cu viata adevarata de student ca sa o ai ca amintire

Poti sa consideri acest comment ca unul pozitiv, dupa multe la care te-am criticat si la care am avut completari!!! :D...am scris asta inainte sa sciu paragraful de dinainte, deci am ceva critici. le accepti ca n-ai ce face

Semnat Fanul #1

vali.turean 6 iunie 2007 la 13:45  

Ai perfecta dreptate in ceea ce priveste "o data", "Odata" Poate m-am grabit, sau poate am fost ne.inspirat.

Nu bibi. Nu e un hol de camin. E doar un hol. Si atat. Cele de camin stim amundoi cum arata. Poker la fumoar, fumuri si fumatori, beri si bautori si chiar chitaristi. Muzica din diverse parti, miros de cartofi prajiti si ochiuri. Aici e cu totul altceva. E doar un hol. Un hol care nu inspira incredere, in care cineva devine neinspirat. Acel cineva nu e neaparat student. E doar cineva, asa cum acel mediu e doar un hol....gol. Sunt sigur ca stii despre ce vorbesc.

Dinamismul vietii de student in alta serie..... in alta zi, sau poate chiar in alta luna.

Bibi, critica e constructiva. Niciodata nu inveti din laude. Nici mai ambitios nu te face. Decat ignoranta si lauda, prefer critica constructiva....si bineinteles argumentata.

Bibi, aproape ca am mai scris un articol in doua comentarii.

Te-am pupat! :D

Anonim 6 iunie 2007 la 14:00  

bag de seama ca ti-a cam trecut ne.Inspiratia; un lucru imbucurator pentru noi:D. Vezi cum se intampla lucrurile?? cred ca pentru fiecare dintre noi critica constructiva e cea mai buna, atita timp cit constientizezi ca este o critica...Totusi, nu stiu citi dintre noi am fi dorit sa vedem acele poze...io unu nu...ma deprima...dar daca esti tu baiat gigea ti-as da un sfat: fa urmatorul pictorial cu "dinamismul vietii de student" si atunci ai prins mai multe aspecte ale vietii...in general.

Semnat tot io... Fanul #1

Crina 8 iunie 2007 la 01:31  

super...

Anonim 8 iunie 2007 la 23:16  

Eu vad holul ca un drum in viata. Pe drum doi trecatori(sa-i numim asa), s-au oprit pentru o clipa si au devenit prieteni. Vor continua impreuna drumul, sprijinindu-se unul pe celalalt?? Nu stiu, episodul II n-a aparut...

vali.turean 8 iunie 2007 la 23:23  

Buna viziune Dragos! Dar intrebarea nu e daca vor continua impreuna, ci ce cale vor alege in continuare: inspre lumina sau inspre intuneric! :)

  © Blogger template Brooklyn by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP