miercuri, 15 septembrie 2010

Cristinuta si Marius (II)

...
. . . sau un fel de Trash the Dress (TTD), sau un altfel de sedinta foto de nunta, la o altfel de nunta. Noi am "tresh"-uit foarte putin "dress"-ul, aproape deloc, pentru ca acesta trebuia sa se prezinte inapoi la petrecere, fara vreo urma de lucerna pe ea, sau pamant pe pantofi.

Asa ca, cu grija mare, intr-o graba si mai mare - aproximativ 20 de minute, cu tot cu pregatitul scenelor si transportul de la si la sala - am reusit - mai mult sau mai putin - cateva cadre pentru care mai mult am transpirat decat am declansat.

La un TTD veritabil . . . ai timp, ai un plan, ai miri destinsi cu frunti descretite si zambet prelung. Noi am fost spontani. Am facut-o atunci, am facut-o aproape, cu carti aruncate si soare-n spate.

Un TTD veritabil se face a doua zi . . . peste o luna, peste doua . . . peste un an, sau peste trei . . . cam cand vrem noi, cand vor si ei.

Un TTD veritabil s-ar traduce "ok, facem asta, dar ia-ti gandul de la rochie". Griji n-ar trebui sa va faceti voi . . . ci poate, doar magazinul de la care veti imprumuta rochia.


Un TTD veritabil se face in mocirla . . . ca sa vada toti, ma, in ce te-ai bagat! :P
...


0 comentarii:

  © Blogger template Brooklyn by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP