miercuri, 28 martie 2007

Jumatatea trista...

...
Exista o jumatate in orice ne inconjoara, din simplul motiv ca orice se poate imparti in doua. Eu va voi vorbi doar despre o jumatate. Acea jumatate pe care o ignoram cel mai mult, dar care ne doare cel mai tare. Va voi vorbi despre jumatatea goala a paharului, despre jumatatea neagra a Yin-Yang-ului, despre jumatatea intunecata a cerului, despre jumatatea stricata a marului, despre jumatatea rea a oamenilor, despre jumatatea vulgara a gandirii, despre jumatatea trista a sufletului. Este jumatatea care scoate la iveala caracterul uman fie si al unui copac. El e trist...pe jumatate. Apoape daramat de greutati dorind parca sa se prabuseasca. O raza insa il tine sus. Si o speranta in inaltimi il va face sa se ridice. E parca constient ca dupa orice iarna vine o primavara, dupa orice ploaie apare soarele si dupa orice plans urmeaza un zambet. Si mai stie ca pentru orice jumatate pe care o uram exista o jumatate pe care o iubim!


Inmugureste!!!

4 comentarii:

Anonim 28 martie 2007 la 22:09  

Frumoasa compozitia. Din pacate, cam mica fotografia :)

Am si eu o rugaminte la tine, deoarece am vazut ca ai pus in sidebar un link la blogul meu: poti sa modifici tu Dumitriu in Dimitriu? Multumesc anticipat.

vali.turean 29 martie 2007 la 12:40  

Mersi Sabina pt trecere. Fotografia o am si in format mai mare. Pe blog am ales s-o postez asa. Am sa modific si numele si imi cer scuze ca l-am gresit :)

Anonim 1 aprilie 2007 la 09:50  

sunt profund dezamagita k nu il gasesc p dennis aici :( si stiu k ai niste poze super:X cu el;;) si imi mai place si de poza cu nenea batran...si la articol acolo...e f adevarat c spui ...t pup ai grija d tine

vali.turean 2 aprilie 2007 la 11:02  

Draga mea Siana...putina rabdare si va ajunge si Dennis pe aici. Astept cu nerabdare sa ajung pe acasa pt a incerca o noua serie cu el. Mersi pt trecere. Te-am pupat din mers :P

  © Blogger template Brooklyn by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP