miercuri, 7 iulie 2010

Doua culori, altfel

...

Astenia de primavara-vara in fotografie pe care o resimt an de an e pe sfarsite. Nu conteaza ca am ratat lanurile de maci, de rapita sau de grau verde. De altfel, doar niste clisee pe care le-am omis mai mult sau mai putin intentionat.

Acum am pofta! Am pofta de ce faceam odata, am pofta de ce n-am facut niciodata. Asa am ajuns, naiv si legat la ochi, s-o iau pe carari cu foarte multe gropi. In nebunia pasiunii mele am confundat griul cerului intunecat cu albastrul ochilor lor. Am ajuns sa merg prin furtuna, fara a stii daca aceasta se va termina vreodata. Dar nu am avut de ales. Cararea mea ducea pe-acolo. Ma alimentez artificial cu ambitie si incredere, si merg cu pasi mici care imi dau siguranta ca voi ajunge in locul in care ma voi regasi, altfel, pe mine, pe noi si mai ales pe voi doi, in prima voastra zi, altfel.

6 comentarii:

Anonim 9 iulie 2010 la 09:35  

jailbait?

Anonim 9 iulie 2010 la 09:41  

damn! more of her

Anonim 9 iulie 2010 la 10:03  

bokeh frumos, compozitie armonica, e frumoasa lumina pe chipul modelului *hapchteen* si relieful copacului scos in evideta perfect, foarte armonic si visator ca perceptie. De aici incep basmele!

Anonim 13 august 2010 la 00:01  

arata mai mult a conac.... decat a castel

benel 18 septembrie 2010 la 20:22  

daca ar fi avut si modelul o privire mai calda, oricum, un sfat, o parere daca imi permiti ... muzica e frumoasa insa nu se potriveste mereu cu omul care vizualizeaza si nici cu momentul sau poate pur si simplu omul asculta altceva atunci si se ajunge la o cacofonie in boxele lui . Sau pune macar un buton de oprire, macar atat ...

vali.turean 18 septembrie 2010 la 20:27  

Mersi de trecere.

Este buton de Pauza ( II ) pentru muzica, care practic tot oprire este, undeva sus in coloana din dreapta :)

  © Blogger template Brooklyn by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP